Aartsengel Michaël uitnodigen

voor moed, bescherming en kracht!

Aartsengel Michaël is de engel die voor de meeste mensen het makkelijkst waar te nemen is en dit vaak als een krachtige, blauw-paarse energie. Hij is namelijk de engel die het dichtst bij de mensen komt.

Deze liefdevolle Engel staat voor moed, bescherming en kracht.

Hij helpt ons bevrijden van onze angst zodat we ons veilig en gedragen mogen voelen. Hij helpt ons om meer innerlijke kracht en (zelf)vertrouwen te ervaren.

Hij wordt vaak afgebeeld met een schild – het schild dat ons beschermt – en een zwaard. Met zijn zwaard kan hij alle energetische koorden die je hebt – die niet van de Hoogste Liefde en het Hoogste Licht zijn – doorsnijden waardoor je energetisch lichaam gereinigd wordt.

Bovendien helpt Aartsengel Michaël ons om ons levensdoel te (her)ontdekken. Met zijn hulp en leiding kan jij dus de stappen zetten op weg naar jouw droomleven!

Nodig Aartsengel Michaël uit wanneer jij graag meer kracht en zelfvertrouwen wil! Vraag hem om zijn (bege)leiding en hij helpt je graag! We hoeven het immers niet allemaal alleen te doen hier op Moeder Aarde. De lichtwereld ondersteunt ons! Onderstaand gebed kan jou hierbij helpen:


“Lieve Aartsengel Michaël,

Ik vraag jou om mij te beschermen met jouw Schild. Help mij om me overal veilig en geborgen te voelen.
Dank u wel!

Snij aub met jouw Zwaard van Licht alle koorden door die ik heb met anderen die niet van het hoogste Licht en de hoogste Liefde zijn. Geef alles wat niet van mij is, liefdevol terug aan de ander zodat ik energetisch helemaal gereinigd ben. Dank u wel!

Help me vervuld zijn van inspiratie, plezier en vreugde. Open mijn hart om inzicht en wijsheid vanuit de Bron te ontvangen. Laat mij mijn ego overstijgen en verbonden zijn met de Godin in mezelf
tijdens dit Godinnen Inspiratie Pad en daarna
zodat ik mijn zielsverlangens verder kan neerzetten op Moeder Aarde.
Dank u wel!”

Je kan je ook verbinden met de Witte Roos als je Aartsengel Michaël wil uitnodigen in je leven.

Wist je dat je bij mij ook de Aartsengel Michaël Essence kan bestellen voor 15,99 euro – excl. verzendkosten? Deze Essence verbindt je meteen met de energie van deze krachtige Engel en kan je zowel in jouw aura als in een ruimte sprayen. Wil jij graag deze Essence aanvragen? Stuur dan gerust een mailtje naar katrien.metsu@gmail.com!

Ik wens je een krachtige dag in verbinding met Aartsengel Michaël!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *