Leef vanuit de Godin in jezelf

en creëer jouw Hemel op Aarde – in verbinding met de Lichtwereld –

er ervaar innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen.

Ik help jou hierbij graag in de Vrouwencirkels of via thuiscursussen en in de The Goddess Academy !

Het is mijn zielsmissie om vrouwen liefdevol te inspireren om vanuit hun zachte, innerlijke kracht te leven om zo hun mooiste leven te creëren, in verbinding met Moeder Aarde en de Bron. Zo voelen vrouwen opnieuw hun ware groeikracht en kan healing ontstaan. De Wijsheid en Magie uit de Natuur, met haar healende krachten, vormen de verbindende factor in mijn manier van werken.

Ik begeleid ook jou graag om opnieuw in contact te komen met wie jij in Essentie bent zodat je vanuit je hart kan leven. Zo kan jij jouw Hemel op Aarde creëren, een leven vanuit innerlijke rust en vrouwen-kracht, vol geluk en liefde. Laat ook jij de Godin in jezelf ontwaken?

De Vrouwencirkels gaan door in “Het Huis van Geluk”. Dit is een warme plek waar vrouwen kunnen thuiskomen, een plek waar vrouwen gevoed en geïnspireerd worden op persoonlijk en spiritueel vlak. De bouwstenen van waaruit ik werk zijn liefde, creatie, inspiratie en verbinding want dit is wie ik in Essentie ben.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Welkom! 

2 thoughts on “Leef vanuit de Godin in jezelf”

Hansje Zellenrath

Ik wil me vast opgeven voor de week in juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *