Vraag nu jouw Eindejaarsritueel aan

en beleef zo bewust deze Magische Periode! 

Lieve jij,

Binnenkort breken de 12 Heilige Nachten aan – de tijd tussen Kerst en Driekoningen of, volgens sommigen, ook de tijd tussen Midwinter en midden januari. Voor mij komen de 12 Heilige Nachten tussen 20 december en 1 januari. De 12 Heilige nachten vormen een reflectie van de komende 12 maanden in 2019. Een Magische periode dus waarin je al kan gaan invoelen wat 2019 brengen zal.

In de Natuur is de energie nu helemaal naar binnen gekeerd. Alles is tot rust gekomen. Ondanks de drukke feestdagen die eraan komen, is deze periode ook voor ons ideaal om te verstillen, te bezinnen, tot inkeer te komen maar ook om toekomstplannen te maken en ideeën nieuw leven in te blazen! We voelen de duisternis en vanuit de duisternis wordt het Licht geboren. Donker en Licht komen samen. Magie is ook hier weer voelbaar!

Wil jij ook bewust het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen?

Dan kan dat!

Ik heb speciaal voor jou een Eindejaarsritueel, in de vorm van een waardevol werkboek, gecreëerd dat je tijdens de 12 Heilige Nachten kan gaan uitvoeren. Je kan het dus van thuis uit en helemaal op jouw eigen tempo gaan doen. Het ritueel is een combinatie van meditatieoefeningen, muziek luisteren, gedichten, intuïtief schrijven, natuurverbinding en creatief bezig zijn. Het ondersteunt jou bij

  • het voelen van innerlijke rust,
  • het loslaten van wat jou niet langer dient,
  • het verwelkomen van jouw hartenwensen
  • zodat jij in 2019 jouw Hemel op Aarde mag creëren.

Gun jij jezelf ook dit waardevolle geschenk? Stap jij ook de Magie in?

Jouw Eindejaarsritueel aanvragen kan via mail naar hethuisvangeluk@gmail.com
Jouw investering in jezelf: 11 euro

Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *