Engelen & Natuurwezens

Dagelijks werk ik samen met de kracht van Engelen en Natuurwezens. Ik heb zelf mogen ervaren wat een waardevolle bijdrage dit betekent in mijn leven. Via het programma “Engelen & Natuurwezens” wil ik dit graag aan jou doorgeven! Je kan namelijk zoveel moois in je leven manifesteren als je samenwerkt met de Engelen en de kracht en schoonheid van de Natuurwezens. Je leven zal er zoveel rijker door worden!

Wat houdt het programma in? 

4 weken lang gaan we samen op weg in de magische wereld van Engelen en Natuurwezens. Je krijgt 4 werkboeken waarin praktische oefeningen staan zodat jij echt leert samenwerken met deze energie. Daarnaast staat er ook waardevolle achtergrondinformatie over de Engelen en de Natuurwezens. Via mail kan je al je vragen stellen en je ervaringen delen.

Wat brengt het jou? 

De Engelen helpen je om je verbinding tussen jezelf en de Hemel – het Universum sterker maken. De Natuurwezens helpen je om de verbinding tussen jezelf en de Aarde sterker te maken. Hemel en Aarde komen dus samen IN jezelf. Je leert jezelf beter kennen en jij wordt krachtiger en zelfverzekerd. Je voelt meer wat je wil in je leven en je leert dit moeiteloos manifesteren in samenwerking met jouw spirituele team. Hoe fijn is dat!

Investering in jezelf:

88 euro  (4 werkboeken)

Iedereen kan deelnemen aan dit basisprogramma! Voel je nu een “Ja, dat wil ik!” meld je dan vandaag nog aan.

Inschrijven