Inspiratie

Soul Creation – Inspiration – Weggever Lente 2019

Het is mijn verlangen dat elke vrouw vanuit haar Hart & Ziel kan leven, in verbinding met de Lichtwereld. Daarom heb ik een waardevol werkboek voor jou gecreëerd die jou hierbij zal helpen! Hier kan je jouw werkboek aanvragen.

Nieuwe Maan ritueel – Weggever Winter 2018

Het Nieuwe Maan-ritueel ondersteunt jou om in verbinding te komen met jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen om van daaruit te voelen welke droomzaadjes jij nu wil planten. Droomzaadjes die de bron zijn van jouw mooiste leven!  Vraag dit Magisch ritueel nu nog aan!

Volle Maan ritueel – Weggever Herfst 2018

Deze Maan-tijd is een tijd om de oogst binnen te halen. Alle vruchten zijn rijp en volgroeid. Dit is een tijd om jouw successen te vieren. In deze periode kan jij stilstaan bij wat jij al allemaal bereikt hebt! De energie van de Volle Maan in september ondersteunt jou daar helemaal bij.

Wil jij graag het Volle Maan ritueel ontvangen zodat je jouw successen ten volle kan omarmen en kan vieren? Klik dan op onderstaande link. Ga de ervaring in en geniet!

Krachtig Ochtendritueel – Weggever Zomer 2018

Herken je het gevoel dat je ‘s morgens zo gehaast bent dat het lijkt alsof de dag jou overvalt? Komt het je bekend voor dat die onrust en nervositeit zich doorheen de dag laat voelen? Heb jij bij de start van de dag weinig energie? Dan is dit krachtig ochtendritueel zeker iets voor jou!
Dit stappenplan zal jou helpen om meer ontspannen én energieker  de dag te starten. Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw gratis Krachtig Ochtendritueel aan via onderstaande link!

Inspiratie-Werkboek – Weggever Lente 2018

Het inspiratie-werkboek bestaat uit creatieve en inspirerende oefeningen om helemaal tot rust te komen, om te genieten en om te stralen omdat JIJ het waard bent! Doorheen het werkboek zal je creatiekracht aangewakkerd worden waardoor je het leven meer ten volle kan beleven. De opdrachten worden afgewisseld met nuttige informatie en waardevolle tips.

Wil je graag één of meerdere Weggevers ontvangen? Klik dan op onderstaande link. Ga de ervaring in en geniet!

Inschrijven

Met deze weggever geef je de toestemming dat jouw emailadres in het adressenbestand bewaard wordt.

Reviews van tevreden klanten 

“Je liefde in je manier van werken is zo voelbaar! Dank u wel. Ik geloof nu meer in mezelf!” – Sabine
“Via je cursus leer je bewust tijd nemen voor jezelf en sta je stil bij positieve dingen in je leven. Dit kan iedereen gebruiken want we maken zo weinig tijd voor onszelf”. – An
“Dankzij jouw thuiscursus leer je uit de negatieve spiraal stappen waar je soms in terecht komt.” – Julie
“Ik heb geleerd om positiever in het leven te staan.” – Marie-Christine