Intuïtieve kaartlegging

Yule

De Natuur is een spiegel voor ons en leert ons dat alles cyclisch is. Ook wij leven in essentie volgens dit natuurlijk ritme. We zijn immers deel van de natuur. De Keltische Jaarfeesten ondersteunen ons om opnieuw verbinding te maken met ons eigen natuurlijke ritme waardoor we innerlijk gevoed en geïnspireerd mogen worden.

Yule is het Keltisch Jaarfeest dat gevierd wordt van 20 tem 23 december en wordt ook wel Midwinter of Winterzonnewende genoemd. Met Yule beleven we de kortste dag en de langste nacht. Na Yule worden de dagen opnieuw langer en de nachten korter. Dit is dus een feest van Licht, Wensen en Hoop! Een feest om jouw dromen kracht bij te zetten! 

Met dit Keltisch Jaarfeest inspireer ik jou ook weer graag aan de hand van een intuïtieve kaartlegging. 

De Yule legging zal jou inzicht geven in

  • wat je achter je mag laten om tot jouw Ware Kracht te komen
  • wat je extra in het Licht mag zetten – omdat dit onderdeel is van wie jij in Essentie bent
  • en tenslotte ontvang je een Krachtkaart zodat jij jouw droom verder vorm kan geven. Deze kaart biedt je de kracht en de hoop zodat ook jij vol in het Licht kan gaan staan vanuit jouw Essentie.

De intuïtieve kaartlegging is geen voorspelling maar het biedt je een nieuw perspectief in de stappen die jij mag zetten zodat jij vol vanuit jouw innerlijke levenskracht mag gaan leven – als een Godin op Moeder Aarde!

Yule is de perfecte periode om te reflecteren over de volgende stappen die jij kan zetten richting jouw droomleven! Ik ondersteun jou daarbij graag! 

Wil jij ook graag jouw Yule legging ontvangen op 19 december? Meld je dan nu alvast aan! 

Praktische informatie: 

Aanmelden kan via mail (katrien.metsu@gmail.com) of door op onderstaande link te drukken.
Investering in jezelf: 15 euro
Je ontvangt jouw legging op 19 december via mail.

Inschrijven