Intuïtieve kaartlegging

Lughnasadh 

De Natuur is een spiegel voor ons en leert ons dat alles cyclisch is. Ook wij leven in essentie volgens dit natuurlijk ritme. We zijn immers deel van de natuur. De Keltische Jaarfeesten ondersteunen ons om opnieuw verbinding te maken met ons eigen natuurlijke ritme waardoor we innerlijk gevoed en geïnspireerd mogen worden.

Met Lughnasadh – ook wel Lammas genaamd – vieren we het eerste oogstfeest. Het Keltische jaarwiel gaat vanaf nu terug kantelen. Lammas kondigt dus – volgens de oude, wijze Natuurvolkeren – het begin van de herfst aan. Je kan nu namelijk al zien dat het Licht zich terug trekt en dat de dagen korter worden. In deze periode kan de eerste oogst beginnen.

We worden uitgenodigd om een balans te maken van ons leven en om stil te staan bij welke zaadjes we al kunnen oogsten en welke zaadjes nog wat meer voeding, rust en warmte nodig hebben. Deze periode is het perfecte moment om te reflecteren over de volgende stappen die jij kan zetten richting jouw droomleven.

Ik inspireer jou hierbij graag aan de hand van een intuïtieve kaartlegging. De Lammas-legging zal jou inzicht geven in je huidige situatie, de eerste stap die je kan zetten om je droomleven verder neer te zetten en de energie die deze stap in beweging zal brengen. Het is geen voorspelling maar het kan je wel een nieuw perspectief bieden in de stappen die jij mag zetten de komende periode zodat jij vol vanuit jouw innerlijke levenskracht mag gaan leven – als een Godin op Moeder Aarde!

Wil jij graag jouw Lammas-legging ontvangen? Stuur me dan een mailtje. Ik geef je graag de verdere praktische informatie.

Ik verwelkom jou graag!

Investering in jezelf: 15 euro
Inschrijven