Intuïtieve kaartlegging

Samhain

De Natuur is een spiegel voor ons en leert ons dat alles cyclisch is. Ook wij leven in essentie volgens dit natuurlijk ritme. We zijn immers deel van de natuur. De Keltische Jaarfeesten ondersteunen ons om opnieuw verbinding te maken met ons eigen natuurlijke ritme waardoor we innerlijk gevoed en geïnspireerd mogen worden.

Samhain is het Keltische Jaarfeest dat gevierd op 31 oktober van zonsondergang tot middernacht.

Samhain symboliseert het begin van de Winter want het Keltische Nieuwjaar begint op deze nacht. Het oude jaar wordt afgesloten en het nieuwe jaar wordt verwelkomd. Samhain staat dus symbool voor dood en wedergeboorte.

Tijdens Samhain is de sluier tussen de Aarde en de Hemel uiterst dun. In deze periode worden onze overleden dierbaren en voorouders herdacht.  Het is een feest van verbinding want ook al zijn zij niet meer in hun fysieke vorm op de wereld, ze zijn er nog steeds!

Met dit Keltisch Jaarfeest inspireer ik jou ook weer graag aan de hand van een intuïtieve kaartlegging. Het is geen voorspelling maar het kan je wel een nieuw perspectief bieden in de stappen die jij mag zetten de komende periode zodat jij vol vanuit jouw innerlijke levenskracht mag gaan leven – als een Godin op Moeder Aarde!

De Samhain legging zal jou inzicht geven in wat je mag afsluiten en welke energie je mag verwelkomen. Daarnaast ontvang je ook een inzicht uit de Lichtwereld zodat je je gedragen en gesteund mag voelen! 

Deze periode is het perfecte moment om te reflecteren over de volgende stappen die jij kan zetten richting jouw droomleven!

Wil jij ook graag jouw Samhain legging ontvangen op 31 oktober? Meld je dan nu alvast aan! 

Praktische informatie: 

Aanmelden kan via mail (katrien.metsu@gmail.com) of door op onderstaande link te drukken.
Investering in jezelf: 15 euro
Je ontvangt jouw legging op 31 oktober via mail.

Inschrijven