My mission

Lieve vrouw,

Het is mijn droom om jou liefdevol te inspireren in verbinding te komen met jouw hart- en zielsverlangens waardoor ook jij jouw mooiste leven kan  creëren, in verbinding met Moeder Aarde en de Lichtwereld. Ik leer jou graag hoe je spiritualiteit op een praktische manier kan inzetten in je leven!

Het is mijn verlangen om jou te leren hoe jij vanuit jouw zachte, innerlijke kracht kan leven waardoor je meer innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen kan ervaren.

Het is mijn wens dat jij durft kiezen voor datgene wat jou gelukkig maakt! Als elke vrouw haar hart volgt en leeft vanuit de Godin in zichzelf, creëren we samen een mooiere wereld om op te leven!

Om deze droom neer te zetten, heb ik een warme bewustwordingsplek gecreëerd waar de waarden Liefde –  Creatie –  Inspiratie & Verbinding centraal staan. Ik begeleid groeitrajecten in de vorm van thuiscursussen in “The Goddess Wisdom”. Ik inspireer vrouwen via mijn online vrouwencirkel “The Goddess Academy”. Daarnaast bied ik intuïtieve Kaartleggingen aan.

Ik werk steeds volgens het Keltische Jaarwiel en op het ritme van Grootmoeder Maan. De Wijsheid en Magie uit de Natuur en de Lichtwereld vormen de verbindende factor in mijn manier van werken.

Mijn missie is ontstaan na een lange, boeiende reis naar mijn ware identiteit, mijn ware kracht. Mijn levenservaring, aangevuld met een intensief leerparcours én jarenlange persoonlijke groei zorgen voor een compleet pakket om vrouwen te ondersteunen in hun groeiproces! Maar de ware motor achter dit project is en blijft mijn zielsmissie!

Welkom, lieve vrouw!

Liefs, Katrien.