Nature Connection

Leven als een Godin op Moeder Aarde is een bewuste keuze.
Leven als een Godin op Moeder Aarde vraagt wat inspanning en doorzettingsvermogen. Je dient immers zelf de verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven. Alleen op die manier kan je jouw Hemel op Aarde creëren en dus leven als een Godin op Moeder Aarde. Maar bovenal ervaar je meer plezier en vreugde – meer liefde en zelfvertrouwen – meer kracht en verbinding!

Je gaat door je eigen groeiprocessen zodat je stap voor stap kan loslaten wat je niet langer dient. Je wordt je bewust van beperkende gedachten en overtuigingen die je niet langer dienen. Je leert voelen welke blokkades nog healing kunnen gebruiken zodat je levensenergie vrij kan stromen! Ik inspireer jou hierbij graag in The Goddess Academy, The Goddess Connection en The Goddess Wisdom!

Tijdens dit groeiproces word je je niet alleen bewust van je-Zelf. Je wordt je ook bewust dat we allen verbonden zijn en dat alles in Essentie één is. Afscheiding is immers slechts een illusie. Dat betekent dat je als een Godin op Moeder Aarde ook de verantwoordelijkheid neemt om zorg te dragen voor de Natuur en alle levende wezens.

En niet te vergeten: leven als een Godin op Moeder Aarde betekent ook dat je gaat leven volgens een natuurlijke en groene levensstijl!

Nature Connection inspireert jou hierbij graag!