Natuurfeest

Litha

De Natuur is een spiegel voor ons en leert ons dat alles cyclisch is. Ook wij leven in essentie volgens dit natuurlijk ritme. We zijn immers deel van de natuur. De Keltische Jaarfeesten ondersteunen ons om opnieuw verbinding te maken met ons eigen natuurlijke ritme.

Het Keltisch Jaarfeest Litha is het zesde jaarfeest op het Wiel. Litha wordt gevierd aan de avond voor de zomerzonnewende – de langste dag van het jaar – 21 juni. Moeder Aarde spiegelt ons in deze periode rijping en overvloed. De Natuur deelt haar uitbundigheid en toont ons de vreugde van het leven! Tegelijkertijd is Litha ook de overgang naar de donkere periode van het jaar. De dagen worden tot aan Yule immers korter. Naast vreugde staat dus ook bezinning en inkeer centraal.

Voor deze krachtige dag heb ik een ritueel gecreëerd die je in alle rust van thuis kan doen.

Een Natuurritueel helpt jou om de verbinding met de Natuur sterker te maken en zo ook opnieuw jouw natuurlijke ritme te vinden. Wanneer je leeft volgens jouw eigen ritme, zal je meer rust en harmonie ervaren. Je voelt meer liefde voor jezelf en voor het leven en je leert vertrouwen op je intuïtie.

Dit ritueel nodigt uit om tijd te nemen voor jezelf om vanuit dit rustpunt jouw mooiste leven weer verder vorm te geven. Het helpt jou om de liefde voor jezelf en de liefde voor het leven te vieren. Je eert de Godin in jezelf en maakt verbinding met jouw levenskracht. Op die manier stroomt de levensvreugde weer door jouw lichaam en kun je precies datgene doen dat jou gelukkig maakt!

Wil je verder groeien naar die vrouw die jij in Essentie bent, op het ritme van de Natuur?
Wil je bewust de tijd nemen om jouw leven vieren?
Wil je ook bewust de tijd nemen om even te bezinnen over jouw droomleven?
Vraag dan nu jouw ritueel – in werkboekvorm -aan!


Investering in jezelf: 11 euro
Je ontvangt jouw ritueel op 20 juni via mail.
Inschrijven