Natuurfeest

Lughnasadh 

De Natuur is een spiegel voor ons en leert ons dat alles cyclisch is. Ook wij leven in essentie volgens dit natuurlijk ritme. We zijn immers deel van de natuur. De Keltische Jaarfeesten ondersteunen ons om opnieuw verbinding te maken met ons eigen natuurlijke ritme waardoor we innerlijk gevoed en geïnspireerd mogen worden.

Met Lughnasadh – ook wel Lammas genaamd – vieren we het eerste oogstfeest. Het Keltische jaarwiel gaat vanaf nu terug kantelen. Lammas kondigt dus – volgens de oude, wijze Natuurvolkeren – het begin van de herfst aan. Je kan nu namelijk al zien dat het Licht zich terug trekt en dat de dagen korter worden. In deze periode kan de eerste oogst beginnen.

We zullen de Zonnegod Lugh eren. Lugh is de God van het Licht en de Wijsheid. We zullen ons via een krachtige meditatie verbinden met ons eigen innerlijk Licht en onze innerlijke wijsheid. We zullen tevens Moeder Aarde danken voor de overvloed die ze ons schenkt.

Deze waardevolle viering zal ervoor zorgen dat jij tot rust mag komen in jezelf en dat je precies kan gaan voelen wat jij mag symbolisch mag oogsten zodat je de volgende stap kan zetten om jouw droomleven te realiseren.

We sluiten de avond af met iets lekkers!

Gun je jezelf ook een rust- en bezinningsmoment, in verbinding met andere vrouwen?
Wil je samen met ons jouw leven vieren en jouw dromen kracht bij zetten?

Schrijf je dan nu alvast in want het aantal plaatsjes in beperkt.

Ik verwelkom jou graag!

Investering in jezelf: 20 euro
Inschrijven