Over mezelf

Jouw plek voor Healing * Herbronning * Persoonlijke & Spirituele groei  

Mijn naam is Katrien en ik ben bezielster van Het Huis van Geluk.

Het Huis van Geluk is een warme plek waar vrouwen kunnen thuiskomen, een plek waar vrouwen gevoed en geïnspireerd worden op persoonlijk en spiritueel vlak, een plek waar vrouwen zich kunnen verbinden vanuit hun Zijn. De bouwstenen van waaruit ik werk zijn liefde, creatie, inspiratie en verbinding want dit is wie ik in Essentie ben.

Het is mijn zielsmissie om vrouwen liefdevol te inspireren om vanuit hun hart en ziel te leven om zo hun mooiste leven te creëren, in verbinding met Moeder Aarde en de Bron. Zo voelen vrouwen opnieuw hun zachtheid en vrouwelijke kracht waardoor kan healing ontstaan. De Wijsheid en Magie uit de Natuur vormen de verbindende factor in mijn manier van werken.

Ik begeleid ook jou graag om opnieuw in contact te komen met wie jij in Essentie bent. Ik inspireer jou graag om opnieuw de stem van jouw hart te volgen. Zo kan jij jouw Hemel op Aarde creëren, een leven vanuit innerlijke rust en vrouwelijke kracht. Een liefdevol, vervuld en vrij leven.

Het Huis van Geluk is ontstaan na een lange, boeiende reis naar mijn ware identiteit, mijn ware vrouwelijke kracht. Een reis die ik nog steeds met veel plezier en liefde aan het beleven ben. Mijn levenservaring, aangevuld met een intensief leerparcours en jarenlange cursussen in bewustwording zorgen voor een waardevol pakket zodat ik je kan ondersteunen in jouw persoonlijke en spirituele groei!

Liefs, Katrien.